Vår historia

Vestlandet i Norge är känd för sina extrema väderförhållanden, precis som att Rubbhall är känd för sin suveräna kvalitet.

Hallar som tål tufft väder

Rubb startades på Rubbestadneset i Hordaland, Norge, år 1965. Ändamålet var att utveckla en dukhall för dom extrema väderförhållandena på Vestlandet i Norge. Och det har vi klarat! Våra hallar står stabilt oavsett väder. Från Rubbestadneset startade äventyret med Rubbhall och nu hittar du oss över hela världen. Från USA till Polen, England och Norge. Gemensamt för alla länder är utmanande väder, vind och temperatursvängningar.

Poseidon – Guden för väder och vind

Allt detta återspeglas även i vår logo. Den är ett kvalitetstecken och det är inte utan anledning att den innehåller Poseidons treudd. Poseidon var den grekiska guden för hav, jordbävning och storm, och alla våra hallar är byggda för att tåla Poseidons verk.

Globalt företag

Rubb har upparbetat sig en lång erfarenhet och ett erkännande i branschen genom att hantera svåra och unika projekt. Vi har växt till ett globalt, respekterat företag, och det är vår uppgift att leverera hög kvalitet, trygga, starka, praktiska, nyskapande och långvariga hallösningar som är utvecklade för att inspirera och hjälpa ditt företag att växa.

Våra miljövänliga hallar har en rad fördelar som vi strävar efter att vidareutveckla genom kontinuerlig forskning och förbättring av våra produkter.

Hej! Fråga oss om det är
något du undrar!

Kontakt

Har du frågor om hyra,
finansiering eller produkter?

Kontakta oss

post@rubb.no
+47 32 15 05 00