Rubbhall AB har flexibla lagerhallslösningar som täcker dom allra flesta behov. Våra hallar är utvecklade för att tåla krävande väderförhållanden, och passar därför bra i hela landet. Dukhallarna kan anpassas efter ditt behov, och både väggar, portar och dörrar kan monteras efter dina önskemål.

Marknadens bästa duk

Duken vi använder är producerad av Serge Ferrari.
Den räknas som marknadens bästa duk, med en förväntad livslängd på över 30 år.
Det som skiljer denna duk från andra är att Serge Ferrari – som den enda producenten på marknaden – sträcker garnet under produktionen före PVC-skiktet läggs på.
Detta resulterar i att duken sträcker sig minimalt och håller sig stram även när vinden härjar som värst.
Därför kommer duken att hålla sin form på ett mycket bättre sätt, i jämförelse med dukar med annan produktionsteknik.
Här kommer du se en märkbart längre livslängd på denna duken. Kvalité lönar sig alltid, ekonomiskt och miljömässigt.
Den vita duken är delvis genomskinlig, och släpper in mycket dagsljus – något som bidrar till goda arbetsförhållanden.

Flexibla lagerhallar

En hall från oss monteras snabbt och effektivt, och behovet av underhåll är väldigt litet. Men en tvättning någon gång får hallen att se ut som ny igen.
Alla våra lagerhallar är flyttbara. Detta ger full flexibilitet och gör att dom kan användas på olika ställen, allt efter ert behov.

Isolerad eller oisolerad?

Vår patenterade Thermohall är ett unikt system för isolering av tälthallar. Utvecklingen av vårt Thermohall-system startade för många år sedan. Målet var att skapa ett kostnadseffektivt, praktiskt och miljövänligt koncept för isolering av lagertält. Lösningen blev Thermohall – ett unikt system för isolering av tälthallar.
Ett system som ger en stor energibesparing och är miljövänlig i produktion och drift. Skyddar samtidigt mot väder och vind och temperaturskillnader. Med vår unika Thermohall undviker man köldbryggor och kondensproblem och kan hålla ditt lagertält i önskad temperatur.
Vår Thermohall är extremt energieffektiv, har kort monteringstid och behållen flexibilitet.

Isoleringsmaterialet är glasull, ett material som inte brinner. Detta kan vara helt avgörande för att undvika en stor katastrof vid ett brandtillbud.
Den är perfekt som lagerhall, produktionshall, verkstadshall, idrottshall, m.m.

I koncernen som Rubbhall AB ingår i har vi över 50 års erfarenhet, och är måna om att leverera kvalitet i alla led. Vi är med dig från start – helst från planeringsfasen till montering av din nya hall.

Kontakta oss idag, så hittar vi tillsammans en lösning som passar bäst för dig och ditt behov av tälthall.

Produktblad

Hitta produktblad till din hall.

Lågt underhåll/ låga kostnader

Våra högkvalitativa membranmaterial och färdiga galvaniserade, svetsade ramar ger lång hållbarhet, vilket gör kostnaderna för att underhålla Rubb lagerbyggnader mer lönsamma än traditionella strukturer.

Energieffektiva takmembran

Genomskinlig PVC-beklädnad gör att naturligt dagsljus kan belysa lagret medan den vita takytan reflekterar värmen. Valfri Thermohall®-isolering minimerar värmeöverföringen, förhindrar kondens och eliminerar värmebryggning och luftinfiltration.

Flera dörralternativ

Rubb erbjuder ett antal olika lagerdörrlösningar. De enskilda dörrarna kan utformas speciellt för att passa alla typer av öppningar. Denna flexibilitet innebär att våra kunder får den bästa lösningen för den typ av Rubb-lager de har valt, beroende på deras operativa behov.

Snabb konstruktion, installation och omlokalisering

Tack vare dom förmonterade modulerna går det snabbt att montera, demontera och flytta lagren. Rubb kan skicka med konsulter eller kompletta byggteam för att slutföra kundens projekt på plats.

Flexibla och kostnadseffektiva fundamentsystem

Rubbs lagerbyggnader kan anpassas för att stå på många olika fundament, såsom kantade betonggolv, ballastviktade och fästa med jordankare i en befintlig yta. Det är viktigt att Rubb samarbetar med dem som utför grundarbetet för kunden för att få den mest kostnadseffektiva lösningen.

Minskad tid på plats

Vår etablerade leveranskedja effektiviserar och koordinerar leverans och installation. Förmonterade element och det faktum att lagerbyggnaderna kan byggas under olika väderförhållanden resulterar i en betydligt kortare byggprocess.

Mångsidighet

Anpassade lagerbyggnadslösningar kan användas med alla typer av dörrar, ventilationssystem och andra system och tål stora belastningar från överhängande kranar, takmonterade luftkonditionerings- och brandsläckningssystem, fallskyddsutrustning och annan extra belastning.

Rubb erbjuder omfattande och långsiktig hjälp från servicepersonal, från första kontakt till prisberäkningar, installation och kundservice. Rubbs kundtjänst fortsätter även efter att projektet har slutförts och bidrar till långsiktig kundnöjdhet.

Undersök Rubbs patenterade Thermohall®-isoleringsbeklädningssystem, som erbjuder många kostnadseffektiva och miljövänliga fördelar. Thermohall®-textilier kan användas för att klä alla lager, byggnader och standard skyddsrum. Isolering kan levereras i tjocklekar från 50 till 200 mm för den mest kostnadsbesparande termiska lösningen.

Tykkelse U Verdi (Sl) W/m2K R Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Yttre lager
Brandsäker duk av kraftig PVC

Kärna
Kompakt isolering av icke-brännbar GLAVA Proff 34 glasull

Inre lager
Självrensande PVC-duk

Kontakt oss for et godt tilbud

Design / Produktion / Konstruktion.

Koncernen har ettablerat produktionsanläggningar i Norge, Storbrittanien, USA och Polen. Koncernen startade 1966 och började att erbjuda och producera lagertällt 1968. Vi har en lång och stollt historia med att leverera inovativa kvalitetslösningar till ett stort antal företag över hela värden.

Dukhall med riktigt god kvalite.

Vi sätter standarden för pålitlig design, kvalitè, leverans, montering och service. Alla våra hallar är konstruerade efter de krav som ställs på den plats hallen ska monteras. Rubbhall AB erbjuder bra service och finns med dig under hallens hela livslängd.

  • Dukhall ger dig större flexibilitet och möjlighet till anpassning.
  • Hallarna har fritt spann för maximalt utnytjande av ytan.
  • Snabb och effektiv montering.
  • Ett gott alternativ till permanent byggnad.

Dukhall, ett flyttbart bygg med mycket god kvalitet

Våra serviceingenjörer och tekniker är experter på produktion av stål- och aluminiumramar till PVC-tygklädda, flexibla hallar. Vi har mer än fyrtio års erfarenhet i denna marknad. Rubb AS arbetar nära våra kunder under hela processen, från design och arbete med material, till konstruktion, grundarbeten på byggarbetsplatsen och vid uppförandet av hallen. Vi följer projektet tills kunden är nöjd.

Rubb producerar dukhallar av högsta kvalitet och alla våra hallar uppfyller gällande byggregler och byggnormer.

Rubb AS producerar dukhallar som är starka, hållbara, flexibla och flyttbara samt lätta att underhålla. Oavsett om du behöver en temporär eller permanent, flexibel hall, har våra hallar ett stort användningsområde och är alltid en kostnadseffektiv investering.Den ursprungliga Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer än 50 år.

Lagerhall - Prosjekter

Se våre siste prosjekter og hendelser fra Rubb AS

Kontakta Rubb

Kontakta Rubb-teamet med din förfrågan. Vi är här för att säkerställa att ditt projekt levereras med hög kvalitet.

Ladda ner broschyr

Se senaste Rubb-broschyren. Denna broschyr innehåller de senaste projekten och hallmodellerna.


Kan jag placera en dukhall här?


Hej! Fråga oss om det är
något du undrar!

Kontakt

Har du frågor om hyra,
finansiering eller produkter?

Kontakta oss

post@rubb.no
+47 32 15 05 00