Bulkhall

Rubbhall har marknadens bästa lösningar för bulklagring – med stort fokus på styrka, hållfasthet och säkerhet.

Har du behov för lagring av salt, grus, jord, avfall eller liknande är våra bulkhallar en perfekt lösning.

Vi har genom åren fått förtroende av många trogna kunder att lösa behovet av bulklager i olika storlekar. På så sätt har Rubbhall blivit en ledande leverantör inom detta segment. Genom vårt sätt att jobba menar vi att vi har marknadens bästa lösningar för detta.

För att uppnå bästa tekniska och ekonomiska lösning för dig så utgår vi från våra standardhallar och anpassar dem till att klara de krav som ställs på laster från materialet i hallen.

Med kombinationen av duk, stål och en sarg kan du känna dig trygg med att bulkmassorna blir lagrade på ett tryggt och säkert sätt. Vi har som alltid stort focus på styrka, hållfasthet och säkerhet.

Marknadens bästa duk

Duken vi använder är producerad av Serge Ferrari. Den räknas som marknadens bästa duk, med en förväntad livslängd på över 30 år. Det som skiljer denna duk från andra är att Serge Ferrari – som den enda producenten på marknaden – sträcker garnet under produktionen före PVC-skiktet läggs på. Detta resulterar i att duken sträcker sig minimalt över tid och håller sig stram även när vinden härjar som värst.

Isolerade bulkhallar

Vår patenterade Thermohall™ är ett unikt system för isolering av hallar. Utvecklingen av vårt Thermohall-system startade för många år sedan. Målet var att skapa ett kostnadseffektivt, praktiskt och miljövänligt koncept för isolering av plasthallar. Lösningen blev Thermohall – ett unikt system för isolering av tälthallar. Ett system som ger en större energibesparing och är miljövänlig i produktion och drift. Systemet skyddar samtidigt mot väder och vind och skiljer låg utetemperatur från den temperatur ni vill ha i hallen. Med Thermohalls unika lösningar undviker man köldbryggor i konstruktionen.

Vid lagring av olika bulkvaror kan ibland kondensdropp från taket vara till stor skada för det ni lagrar. Med en thermoduk elimineras detta problem till i stort sett 100 %.
Isoleringen i Thermohallen är av obrännbar mineralull och brinner inte. Vid en kritisk situation med ett brandtillbud kan detta vara helt avgörande för att förhindra en katastrof.

Lång erfarenhet

I koncernen har vi över 50 års erfarenhet och är här för att hjälpa er med de behov ni har.
Kontakta oss idag, så hittar vi en lösning som passar ert behov.Den ursprungliga Rubbhallen.10 års garanti.Kvalité i mer än 50 år.

Inga fält hittades.