Idrottshall

En idrottshall från Rubb säkrar goda träningsförhållanden oavsett årstid. Duken på hallen kan levereras i flera färger och kan släppa in dagsljus.

Rubbhall säkrar tillgång på bra träning – året runt!

En idrottshall från Rubb säkrar goda träningsförhållanden oavsett årstid. Vad är väl bättre än att dra sig tillbaka in i en bra ventilerad och ljus idrottshall när mörkret och vintern kommer? Vi erbjuder flexibla lösningar på alla typer av idrottshallar. Tältduken på hallen kan levereras i flera färger och kan släppa in dagsljus – vilket ger ett behagligt ljus att vara i.

Isolerade tälthallar

Vår patenterade Thermohall är ett unikt system för isolering av dukhallar. Thermohallen har ett innovativt och flexibelt isolationssystem som ger många miljövänliga fördelar. Utvecklingen av vårt Thermohall-system började för många år sedan. Målet var att skapa ett kostnadseffektivt, praktiskt och miljövänligt koncept för isolering av tälthallar. Lösningen blev Thermohall – ett unikt system för isolering av tälthallar. Ett system som ger ett större energibesparande och är miljövänlig i produktion och drift.
Med vår Thermohall har ni möjlighet att få ett fint inomhusklimat genom att välja vilken tjocklek isoleringen ska ha. Med Thermohallens unika lösningar undviker man köldbryggor och kondensproblem, samtidigt som man får en välisolerad tälthall med obrännbart isoleringsmaterial; Gullfiber tillverkat av återvunnet glas.

Snabb montering och lite underhåll

Våra hallar är byggda av material som ger många fördelar; snabbt montage och lite underhåll som ger låga underhållskostnader för att nämna några. Vi har över 50 års erfarenhet och bidrar med god kunskap runt projektet – från start till färdig idrottshall.

Kontakta oss idag för att hitta en lösning på din nya idrottshall – och lägg grunden för goda förhållanden oavsett väder!

Produktblad

Hitta produktblad till din hall.

Litet underhåll/ låga kostnader

Våra högkvalitativa tältdukar och galvaniserade, svetsade stålkonstruktioner ger lång hållbarhet. Det gör kostnaderna för underhåll av en tälthall från Rubb låga över tid.

Energieffektiva takkonstruktioner

Ljusgenomsläppliga PVC-dukar gör att naturligt dagsljus kan skapa ett behagligt ljus i tälthallen medan den vita takytan reflekterar värmen. Valfri Thermohall®-isolering minimerar värmeöverföringen den kalla årstiden, förhindrar kondens och eliminerar värme att tränga in i tälthallen under sommaren.

Flera dörr och portalternativ

Rubb erbjuder flera olika lösningar för portar och dörrar. De olika alternativa dörrarna kan utformas så att de uppfyller dina önskemål samt krav på utrymning. Portar kan öppnas manuellt eller automatiskt. Denna flexibilitet innebär att du som kund får den bästa lösningen för den typ av tälthall de har valt.

Snabb konstruktion, installation och omlokalisering

Tack vare de standardiserade modulerna går det snabbt att montera, demontera och flytta lagerhallarna. Rubb kan bistå med konsulter eller kompletta byggteam för att slutföra dina projekt på plats.

Flexibla och kostnadseffektiva fundamentsystem

Rubbs lagerhallar kan anpassas för att stå på olika underlag/fundament såsom kantade betonggolv, prefabricerade betongbalk, platsgjuten kantbalk eller med jordspett i ett komprimerat bärlagermaterial. Det är viktigt att Rubb samarbetar med de som utför grundarbetet för att kunden ska få den mest kostnadseffektiva lösningen.

Minskad tid på plats

Vår etablerade leveranskedja effektiviserar och koordinerar leverans och installation. Standardiserade element samt det faktum att lagerbyggnaderna kan byggas under olika väderförhållanden resulterar i en betydligt kortare byggprocess.

Mångsidighet

Anpassade lagerbyggnadslösningar kan användas med många olika typer av dörrar/portar, ventilationssystem och andra system. De tål belastningar från utrustning som monteras i hallens konstruktion så som takmonterade luftkonditionerings- och brandsläckningssystem, fallskyddsutrustning och annan extra belastning.

Rubb erbjuder omfattande och långsiktig hjälp med ekonomiska beräkningar, installation och service under hallens hela livslängd. Rubbs kundtjänst bistår även efter att projektet har slutförts och överlämnats till dig. Detta bidrar till långsiktig kundnöjdhet.

Thermohall® teknisk specifikation

Undersök Rubbs patenterade Thermohall®-isoleringsbeklädningssystem, som erbjuder många kostnadseffektiva och miljövänliga fördelar. Thermohall®-textilier kan användas för att klä alla lager, byggnader och standard skyddsrum. Isolering kan levereras i tjocklekar från 50 till 200 mm för den mest kostnadsbesparande termiska lösningen.

Tjocklek U Värde (Sl) W/m2K R Värde (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Yttre lager
Brandsäker duk av kraftig PVC

Kärna
Kompakt isolering av icke-brännbar GLAVA Proff 34 glasull

Inre lager
Självrensande PVC-duk

Kontakta oss för ett gott affärsförslag


Design / Produktion / Konstruktion.

Koncernen har ettablerat produktionsanläggningar i Norge, Storbrittanien, USA och Polen. Koncernen startade 1966 och började att erbjuda och producera lagertällt 1968. Vi har en lång och stollt historia med att leverera inovativa kvalitetslösningar till ett stort antal företag över hela värden.

Tälthall med riktigt god kvalite.

Vi sätter standarden för pålitlig design, kvalitè, leverans, montering och service. Alla våra hallar är konstruerade efter de krav som ställs på den plats hallen ska monteras. Rubbhall AB erbjuder bra service och finns med dig under hallens hela livslängd.

 • 1.

  Tälthall ger dig större flexibilitet och möjlighet till anpassning.
 • 2.

  Hallarna har fritt spann för maximalt utnytjande av ytan.
 • 3.

  Snabb och effektiv montering.
 • 4.

  Ett gott alternativ till permanent byggnad.

Tälthall, ett flyttbart bygg med mycket god kvalitet

Våra serviceingenjörer och tekniker är experter på produktion av stål- och aluminiumramar till PVC-tygklädda, flexibla hallar. Vi har mer än fyrtio års erfarenhet i denna marknad. Rubb AS arbetar nära våra kunder under hela processen, från design och arbete med material, till konstruktion, grundarbeten på byggarbetsplatsen och vid uppförandet av hallen. Vi följer projektet tills kunden är nöjd.

Rubb producerar tälthallar av högsta kvalitet och alla våra hallar uppfyller gällande byggregler och byggnormer.

Rubb AS producerar tälthallar som är starka, hållbara, flexibla och flyttbara samt lätta att underhålla. Oavsett om du behöver en temporär eller permanent, flexibel hall, har våra hallar ett stort användningsområde och är alltid en kostnadseffektiv investering.Den ursprungliga tälthallen.10 års garanti.Kvalité i mer än 50 år.

Idrottshall - Projekt

Se våra senaste projekt och händelser från Rubb Group.

Kontakta Rubbhall

Ta kontakt med din förfrågan. Vi är här för att säkerställa att ditt projekt levereras med hög kvalitet.


Kan jag placera en tälthall här?


Inga fält hittades.