Vi har hallar som klarar de belastningar som är i en marin miljö. Inom koncernen har vi utvecklat lager- och produktionshallar till att tåla hårda, maritima miljöer, och våra hallar används i hamnar och marinor över hela världen. Snabb montering och lite underhåll är bara några av de goda argumenten till att Rubbhall används i hamnar världen över.
Hallarna är skapta för att tåla dom mest krävande väderförhållanden, oavsett vart i landet du befinner dig eller hur väderutsatt området är.

Snabb montering och lite underhåll

En Rubbhall monteras på kort tid, och är ofta väldigt enkla att få på plats. Snabb montering och lite underhåll är bara ett par av argumenten till att plasthallar från Rubbhall är att föredra framför stålhallar i hamnområden.
Dukhallar är dessutom väldigt flexibla.

Enkelt sagt kan dom sättas upp överallt om underlaget är plant och grundförhållandena är riktiga. Detta gör att hallen kan sättas upp där behovet finns, för att göra logistik och lagring så praktisk och enkel som möjligt.
Våra hallar kan anpassas med både portar och dörrar, för att passa just er logistik.

Isolerade lösningar

I hamnar kan det vara behov för isolerade hallösningar. Vi upplever att våra kunder ofta har behov för både isolerade och oisolerade hallar.
För goda, isolerade lösningar, erbjuder vi Thermohall. Hallen är energibesparande och är miljövänlig både i produktion och drift.
Den skyddar mot väder och vind, samtidigt som den minimerar risken för kondensdropp.
Thermohallen är energieffektiv och har som alla våra hallar en kort monteringstid.
En viktig faktor är dessutom att isoleringen i en Thermohall är mineralull, som så klart är obrännbar.
Detta kan vara helt avgörande vid ett brandtillbud. Det hjälper er att skydda kundernas varor ett bra sätt.

Flyttbara hallar ger flexibla lösningar

Alla Rubbhallar är flyttbara. Detta ger bra flexibilitet och gör att dom kan användas på olika ställen i hamnen, allt efter vad behovet är.
Detta ger också möjligheter för att säljas vidare med bra andrahandsvärde.
Våra hallar kan även hyras om ditt behov är för en tillfällig lösning.

Tålig PVC-duk

Duken vi använder är producerad av Serge Ferrari.
Den räknas som marknadens bästa duk, med en förväntad livslängd på över 30 år.
Det som skiljer denna duk från andra är att Serge Ferrari – som den enda producenten på marknaden – sträcker garnet under produktionen före PVC-beläggningen läggs på.
Detta resulterar i att duken sträcker sig minimalt efter montaget och håller sig stram även när vinden härjar som värst.

Därför kommer duken att hålla sin form på ett mycket bättre sätt, i jämförelse med dukar med annan produktionsteknik.
Här kommer du se en märkbart längre livslängd på denna duk.

Vi i Rubbhall AB är här för att hjälpa dig.
Kontakta oss idag, så finner vi en lösning som passar era behov.

Produktblad

Hitta produktblad till din hall.

Lågt underhåll/ låga kostnader

Våra högkvalitativa membranmaterial och färdiga galvaniserade, svetsade ramar ger lång hållbarhet, vilket gör kostnaderna för att underhålla Rubb lagerbyggnader mer lönsamma än traditionella strukturer.

Energieffektiva takmembran

Genomskinlig PVC-beklädnad gör att naturligt dagsljus kan belysa lagret medan den vita takytan reflekterar värmen. Valfri Thermohall®-isolering minimerar värmeöverföringen, förhindrar kondens och eliminerar värmebryggning och luftinfiltration.

Flera dörralternativ

Rubb erbjuder ett antal olika lagerdörrlösningar. De enskilda dörrarna kan utformas speciellt för att passa alla typer av öppningar. Denna flexibilitet innebär att våra kunder får den bästa lösningen för den typ av Rubb-lager de har valt, beroende på deras operativa behov.

Snabb konstruktion, installation och omlokalisering

Tack vare dom förmonterade modulerna går det snabbt att montera, demontera och flytta lagren. Rubb kan skicka med konsulter eller kompletta byggteam för att slutföra kundens projekt på plats.

Flexibla och kostnadseffektiva fundamentsystem

Rubbs lagerbyggnader kan anpassas för att stå på många olika fundament, såsom kantade betonggolv, ballastviktade och fästa med jordankare i en befintlig yta. Det är viktigt att Rubb samarbetar med dem som utför grundarbetet för kunden för att få den mest kostnadseffektiva lösningen.

Minskad tid på plats

Vår etablerade leveranskedja effektiviserar och koordinerar leverans och installation. Förmonterade element och det faktum att lagerbyggnaderna kan byggas under olika väderförhållanden resulterar i en betydligt kortare byggprocess.

Mångsidighet

Anpassade lagerbyggnadslösningar kan användas med alla typer av dörrar, ventilationssystem och andra system och tål stora belastningar från överhängande kranar, takmonterade luftkonditionerings- och brandsläckningssystem, fallskyddsutrustning och annan extra belastning.

Rubb erbjuder omfattande och långsiktig hjälp från servicepersonal, från första kontakt till prisberäkningar, installation och kundservice. Rubbs kundtjänst fortsätter även efter att projektet har slutförts och bidrar till långsiktig kundnöjdhet.

Undersök Rubbs patenterade Thermohall®-isoleringsbeklädningssystem, som erbjuder många kostnadseffektiva och miljövänliga fördelar. Thermohall®-textilier kan användas för att klä alla lager, byggnader och standard skyddsrum. Isolering kan levereras i tjocklekar från 50 till 200 mm för den mest kostnadsbesparande termiska lösningen.

Tykkelse U Verdi (Sl) W/m2K R Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Yttre lager
Brandsäker duk av kraftig PVC

Kärna
Kompakt isolering av icke-brännbar GLAVA Proff 34 glasull

Inre lager
Självrensande PVC-duk

Kontakt oss for et godt tilbud

Design / Produktion / Konstruktion.

Koncernen har ettablerat produktionsanläggningar i Norge, Storbrittanien, USA och Polen. Koncernen startade 1966 och började att erbjuda och producera lagertällt 1968. Vi har en lång och stollt historia med att leverera inovativa kvalitetslösningar till ett stort antal företag över hela värden.

Dukhall med riktigt god kvalite.

Vi sätter standarden för pålitlig design, kvalitè, leverans, montering och service. Alla våra hallar är konstruerade efter de krav som ställs på den plats hallen ska monteras. Rubbhall AB erbjuder bra service och finns med dig under hallens hela livslängd.

  • Dukhall ger dig större flexibilitet och möjlighet till anpassning.
  • Hallarna har fritt spann för maximalt utnytjande av ytan.
  • Snabb och effektiv montering.
  • Ett gott alternativ till permanent byggnad.

Dukhall, ett flyttbart bygg med mycket god kvalitet

Våra serviceingenjörer och tekniker är experter på produktion av stål- och aluminiumramar till PVC-tygklädda, flexibla hallar. Vi har mer än fyrtio års erfarenhet i denna marknad. Rubb AS arbetar nära våra kunder under hela processen, från design och arbete med material, till konstruktion, grundarbeten på byggarbetsplatsen och vid uppförandet av hallen. Vi följer projektet tills kunden är nöjd.

Rubb producerar dukhallar av högsta kvalitet och alla våra hallar uppfyller gällande byggregler och byggnormer.

Rubb AS producerar dukhallar som är starka, hållbara, flexibla och flyttbara samt lätta att underhålla. Oavsett om du behöver en temporär eller permanent, flexibel hall, har våra hallar ett stort användningsområde och är alltid en kostnadseffektiv investering.Den ursprungliga Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer än 50 år.

Hamnar og marin - Prosjekter

Se våre siste prosjekter og hendelser fra Rubb AS

Kontakta Rubb

Kontakta Rubb-teamet med din förfrågan. Vi är här för att säkerställa att ditt projekt levereras med hög kvalitet.

Ladda ner broschyr

Se senaste Rubb-broschyren. Denna broschyr innehåller de senaste projekten och hallmodellerna.


Kan jag placera en dukhall här?


Hej! Fråga oss om det är
något du undrar!

Kontakt

Har du frågor om hyra,
finansiering eller produkter?

Kontakta oss

post@rubb.no
+47 32 15 05 00