Om oss

Med över 50 års erfarenhet har vi i Rubb upparbetat en unik kompetens, och vi erbjuder flexibla tälthallar till nästan all slags användning. Vårt mål är att leverera de bästa hallösningarna på marknaden, både permanenta och temporära. Vårt urval är enormt. Vi levererar bland annat lagringshallar, sporthallar, militära hangarer och hamnlager. Med flexibla och skräddarsydda […]

Med över 50 års erfarenhet har vi i Rubb upparbetat en unik kompetens, och vi erbjuder flexibla tälthallar till nästan all slags användning. Vårt mål är att leverera de bästa hallösningarna på marknaden, både permanenta och temporära.

Vårt urval är enormt. Vi levererar bland annat lagringshallar, sporthallar, militära hangarer och hamnlager. Med flexibla och skräddarsydda lösningar möter vi ditt behov oavsett vad det än är.

Med från start

Vi är med dig genom hela byggnadsprocessen. Genom design, produktion och installation av tälthallen så följer vi projektet från start till slut, med fokus på kvalitet i alla led. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar eller ett urval av våra standardiserade hallar för att möta just dina specifika behov. Vi i Rubb är stolta av vår uppföljning och kundservice både före, under och efter att köpet är slutfört.

Globalt företag

Rubb har jobbat upp sig en lång erfarenhet och har ett stort anseende i branschen med att hantera både svåra och unika projekt. Vi har växt till ett globalt och respekterat företag, och det är vår uppgift att erbjuda hög kvalitet, trygga, starka, praktiska, nyskapande och långvariga hallösningar, som är utvecklade för att inspirera och hjälpa din verksamhet att växa.

Våra miljövänliga plasthallar har en rad fördelar som vi strävar efter att vidareutveckla genom kontinuerlig forskning och förbättring av våra produkter.

Flexibla och kostnadseffektiva hallar

Våra hallösningar ger dig en unik flexibilitet inom design; dom kan anpassas, utvidgas, är flyttbara runt på området, kan demonteras, renoveras eller packas bort och lagras för senare användning eller vidareförsäljning.

Med våra val av produkter kommer du spara pengar över tid. Låga kostnader vid anskaffning, låga underhållskostnader och lång levnadstid är bara någon av fördelarna av våra hallösningar.

Alla våra hallar är enkla att flytta, och därför är ett köp av en Rubbhall en väldigt god investering som kan säljas vidare eller användas på olika projekt, oavsett var i landet de är.

Vi ser fram emot att bistå dig i ditt nästa projekt!

Inga fält hittades.