Lantbruk

I ett modernt lantbruk ställs höga krav på lokalerna. Våra hallar tillgodoser dessa och ser till att alla behov täcks.

Tälthallar för lantbruk. Ett modernt lantbruk drivs nu mer och mer som vilket företag som helst med världsledande djurhållning. Näringen är dessutom oerhört kapitalkrävande. Som en följd av detta kommer önskemål om rationella, flexibla och kostnadseffektiva bygglösningar eftersom förutsättningarna i näringen nu förändras fortare än någonsin.

En Rubbhall möter alla krav och ser till att era behov blir tillgodosedda. Våra tälthallar kan anpassas efter behov, och både väggar, dörrar och portar kan monteras efter dina önskemål. En tälthall löser ditt behov.

Praktiska och ekonomiska lösningar

Våra tälthallar har lång hållbarhet och kan flyttas eller demonteras efter behov, detta gör det väldigt praktiskt att använda en Rubbhall i ditt lantbruk.

Snabb och enkel montering med ett mindre omfattande markarbete och minimalt med underhåll gör att våra tälthallar är ett populärt val hos många som driver lantbruk. Våra hallar har god ventilation och kan så klart kompletteras med ett mer avancerat ventilationssystem för bästa förhållanden för både djur och människor.

Kvalitetsduk

Vi använder oss av marknadens bästa tältduk. Den kommer från den franska kvalitetsleverantören Serge Ferrari och har en förväntat hållbarhet på upp till 30 år.

Med över 50 års erfarenhet bidrar vi med kunskap i alla led, helst från planeringsfasen till montering.
Kontakta oss idag! 

Produktblad

Hitta produktblad till din hall.

Litet underhåll/ låga kostnader

Våra högkvalitativa tältdukar och galvaniserade, svetsade stålkonstruktioner ger lång hållbarhet. Det gör kostnaderna för underhåll av en tälthall från Rubb låga över tid.

Energieffektiva takkonstruktioner

Ljusgenomsläppliga PVC-dukar gör att naturligt dagsljus kan skapa ett behagligt ljus i tälthallen medan den vita takytan reflekterar värmen. Valfri Thermohall®-isolering minimerar värmeöverföringen den kalla årstiden, förhindrar kondens och eliminerar värme att tränga in i tälthallen under sommaren.

Flera dörr och portalternativ

Rubb erbjuder flera olika lösningar för portar och dörrar. De olika alternativa dörrarna kan utformas så att de uppfyller dina önskemål samt krav på utrymning. Portar kan öppnas manuellt eller automatiskt. Denna flexibilitet innebär att du som kund får den bästa lösningen för den typ av tälthall de har valt.

Snabb konstruktion, installation och omlokalisering

Tack vare de standardiserade modulerna går det snabbt att montera, demontera och flytta lagerhallarna. Rubb kan bistå med konsulter eller kompletta byggteam för att slutföra dina projekt på plats.

Flexibla och kostnadseffektiva fundamentsystem

Rubbs lagerhallar kan anpassas för att stå på olika underlag/fundament såsom kantade betonggolv, prefabricerade betongbalk, platsgjuten kantbalk eller med jordspett i ett komprimerat bärlagermaterial. Det är viktigt att Rubb samarbetar med de som utför grundarbetet för att kunden ska få den mest kostnadseffektiva lösningen.

Minskad tid på plats

Vår etablerade leveranskedja effektiviserar och koordinerar leverans och installation. Standardiserade element samt det faktum att lagerbyggnaderna kan byggas under olika väderförhållanden resulterar i en betydligt kortare byggprocess.

Mångsidighet

Anpassade lagerbyggnadslösningar kan användas med många olika typer av dörrar/portar, ventilationssystem och andra system. De tål belastningar från utrustning som monteras i hallens konstruktion så som takmonterade luftkonditionerings- och brandsläckningssystem, fallskyddsutrustning och annan extra belastning.

Rubb erbjuder omfattande och långsiktig hjälp med ekonomiska beräkningar, installation och service under hallens hela livslängd. Rubbs kundtjänst bistår även efter att projektet har slutförts och överlämnats till dig. Detta bidrar till långsiktig kundnöjdhet.

Thermohall® teknisk specifikation

Undersök Rubbs patenterade Thermohall®-isoleringsbeklädningssystem, som erbjuder många kostnadseffektiva och miljövänliga fördelar. Thermohall®-textilier kan användas för att klä alla lager, byggnader och standard skyddsrum. Isolering kan levereras i tjocklekar från 50 till 200 mm för den mest kostnadsbesparande termiska lösningen.

Tjocklek U Värde (Sl) W/m2K R Värde (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Yttre lager
Brandsäker duk av kraftig PVC

Kärna
Kompakt isolering av icke-brännbar GLAVA Proff 34 glasull

Inre lager
Självrensande PVC-duk

Kontakta oss för ett gott affärsförslag


Design / Produktion / Konstruktion.

Koncernen har ettablerat produktionsanläggningar i Norge, Storbrittanien, USA och Polen. Koncernen startade 1966 och började att erbjuda och producera lagertällt 1968. Vi har en lång och stollt historia med att leverera inovativa kvalitetslösningar till ett stort antal företag över hela värden.

Tälthall med riktigt god kvalite.

Vi sätter standarden för pålitlig design, kvalitè, leverans, montering och service. Alla våra hallar är konstruerade efter de krav som ställs på den plats hallen ska monteras. Rubbhall AB erbjuder bra service och finns med dig under hallens hela livslängd.

 • 1.

  Tälthall ger dig större flexibilitet och möjlighet till anpassning.
 • 2.

  Hallarna har fritt spann för maximalt utnytjande av ytan.
 • 3.

  Snabb och effektiv montering.
 • 4.

  Ett gott alternativ till permanent byggnad.

Tälthall, ett flyttbart bygg med mycket god kvalitet

Våra serviceingenjörer och tekniker är experter på produktion av stål- och aluminiumramar till PVC-tygklädda, flexibla hallar. Vi har mer än fyrtio års erfarenhet i denna marknad. Rubb AS arbetar nära våra kunder under hela processen, från design och arbete med material, till konstruktion, grundarbeten på byggarbetsplatsen och vid uppförandet av hallen. Vi följer projektet tills kunden är nöjd.

Rubb producerar tälthallar av högsta kvalitet och alla våra hallar uppfyller gällande byggregler och byggnormer.

Rubb AS producerar tälthallar som är starka, hållbara, flexibla och flyttbara samt lätta att underhålla. Oavsett om du behöver en temporär eller permanent, flexibel hall, har våra hallar ett stort användningsområde och är alltid en kostnadseffektiv investering.Den ursprungliga tälthallen.10 års garanti.Kvalité i mer än 50 år.

Lantbruk - Projekt

Se våra senaste projekt och händelser från Rubb Group.

Kontakta Rubbhall

Ta kontakt med din förfrågan. Vi är här för att säkerställa att ditt projekt levereras med hög kvalitet.


Kan jag placera en tälthall här?


Inga fält hittades.