Militära tälthallar

En serie flyttbara och flexibla tälthallar för flyg och helikopter, militära lagerhallar och annan luftfart.

Militära tälthallar, inklusive hangarer och lagerhallar, spelar en viktig roll inom militära operationer genom att ge en flexibel och temporär infrastruktur för en mängd olika ändamål.

Både militära hangarer och lagerhallar är viktiga för att stödja militära operationer och säkerställa att militära enheter har tillgång till de resurser de behöver, oavsett var de är stationerade. Deras flyttbarhet och flexibilitet gör dem avgörande i snabbrörliga och skiftande militära miljöer. Hallarna ska snabbt kunna monteras och demonteras – var som helst i världen.

  • Våra militära hangarer är utformade för att rymma flygplan, helikoptrar eller andra luftfartyg. De används för att skydda luftfartygen från väderförhållanden, underhåll och reparationer. Storleken varierar beroende på behov, och de kan vara tillräckligt stora för att rymma flera flygplan samtidigt. Hangarerna är tillverkade av en högkvalitativ tältduk utformad för att stå emot vind, regn, snö och andra väderförhållanden.
  • Våra militära lagerhallar används för att lagra och skydda militärutrustning, fordon, ammunition, proviant och andra förnödenheter. De kan även användas som underhållsverkstäder.

Våra produkter klarar att uppfylla de stränga kraven

Vi erbjuder ett brett sortiment av militära tälthallar, tillgängliga i olika storlekar och med olika portalalternativ som passar för underhåll av flygplan, helikoptrar och fordon. Alla våra militära tälthallar är noga paketerade i ISO-containers för enkel och effektiv global transport.

Med många års erfarenhet har vi utvecklat expertis och innovativa lösningar som möter de höga kraven inom försvars- och militärbyggnadsområdet. Vårt mål är att erbjuda pålitliga och anpassningsbara strukturer som hjälper till att stödja militära operationer och underhållsbehov världen över.

Exceptionell kvalitet på tältduken

Den duk vi använder anses vara den bästa på marknaden och har en förväntad livslängd på över 30 år. Under tillverkningsprocessen sträcks garnet innan PVC-skiktet appliceras på duken. Detta resulterar i minimal töjning över tid och håller duken stram även under extrema vindförhållanden.”

Internationell betydelse – med fokus på lösningar

I Storbritannien har Rubb de senaste 30 åren spelat en avgörande roll genom att erbjuda lösningar för snabb montering av militära luftfartshangarer. Vi har nu expanderat vår verksamhet genom att leverera luftfartshangar-lösningar även till försvarsmakterna i Kanada, USA, Förenade Arabemiraten och Norge.

Våra luftfartshangarer är utformade för att fungera i de mest krävande förhållandena, inklusive konfliktområden. Denna internationella expansion och vårt åtagande att erbjuda högkvalitativa, anpassningsbara lösningar understryker vår viktiga roll som en pålitlig och global aktör inom försvars- och luftfartssektorn.

Snabb och enkel montering med minimalt underhåll

Våra tälthallar är enkla att montera och kräver litet underhåll. Hallarna är konstruerade för att snabbt kunna flyttas vilket resulterar i hög flexibilitet och gör dem användbara på olika platser efter behov.Den ursprungliga tälthallen.10 års garanti.Kvalité i mer än 50 år.

Inga fält hittades.