Militära hangarer

Rubbs militära hallar är en serie med flyttbara och flexibla hallar för flyg och helikopter, militära lagerhallar och luftfartshallar.

Våra militära hallar är en serie med specialtillverkade flyttbara och flexibla militära hangarer för flyg och helikopter samt militära lagerhallar. Alla våra militära byggnader är designade för att snabbt kunna monteras och demonteras – var som helst i världen.

Uppfyller stränga krav

Vi har ett urval av militära byggnader som är tillgängliga i olika storlekar med olika portalternativ för att passa underhåll av flyg, helikopter och bilar. Alla militära byggnader är packade i ISO-containers för global transport. Med vår mångåriga erfarenhet har vi expertisen och lösningarna för att uppfylla stränga krav för både försvar och militära byggnader.

Internationell aktör

I Storbritannien har Rubb bistått i det brittiska luftförsvaret med lösningar för snabb montering av militära luftfartshangarer under 30 år. Nu levererar Rubb lösningar för luftfartshangarer även till militären i Canada, USA, Förenade Arabemiraten och Norge.
Alla våra luftfartshangarer är designade för krävande förhållanden i konfliktområden.

Enkel montering och lite underhåll

Våra hallar sätts upp snabbt och är enkla att underhålla. Alla våra dukhallar är flyttbara vilket ger god flexibilitet och gör att de kan användas på olika ställen, allt efter vad behovet är.

Våra militära hallar levereras av Rubb UK. Tryck här för mer information.

Produktark

Finn produktark til din hall.

Litet underhåll/ låga kostnader

Våra högkvalitativa dukmaterial och galvaniserade, svetsade stålkonstruktioner ger lång hållbarhet, vilket gör kostnaderna för underhåll av en hall från Rubbhall låga över tid.

Energieffektiva takkonstruktioner

Ljusgenomsläppliga PVC-dukar gör att naturligt dagsljus kan skapa ett behagligt ljus i hallen medan den vita takytan reflekterar värmen. Valfri Thermohall®-isolering minimerar värmeöverföringen den kalla årstiden, förhindrar kondens och eliminerar värme att tränga in i hallen under sommaren

Flera dörr och portalternativ

Rubb erbjuder flera olika lösningar för portar och dörrar. De olika alternativa dörrarna kan utformas så att de uppfyller dina önskemål samt krav på utrymning. Portar kan öppnas manuellt eller automatiskt. Denna flexibilitet innebär att du som kund får den bästa lösningen för den typ av Rubb-hall de har valt.

Snabb konstruktion, installation och omlokalisering

Tack vare dom standardiserade modulerna går det snabbt att montera, demontera och flytta lagren. Rubb kan bistå med konsulter eller kompletta byggteam för att slutföra dina projekt på plats.

Flexibla och kostnadseffektiva fundamentsystem

Rubbs lagerbyggnader kan anpassas för att stå på många olika underlag / fundament, såsom kantade betonggolv, prefabricerade betongbalk, platsgjuten kantbalk eller med jordspett i ett komprimerat bärlagermaterial. Det är viktigt att Rubb samarbetar med dem som utför grundarbetet för kunden för att få den mest kostnadseffektiva lösningen.

Minskad tid på plats

Vår etablerade leveranskedja effektiviserar och koordinerar leverans och installation. Standardiserade element och det faktum att lagerbyggnaderna kan byggas under olika väderförhållanden resulterar i en betydligt kortare byggprocess.

Mångsidighet

Anpassade lagerbyggnadslösningar kan användas med många olika typer av dörrar/portar, ventilationssystem och andra system och tål belastningar från utrustning som monteras i hallens konstruktion så som, takmonterade luftkonditionerings- och brandsläckningssystem, fallskyddsutrustning och annan extra belastning.

Rubb erbjuder omfattande och långsiktig hjälp från första kontakt till ekonomiska beräkningar, installation och service under hallens hela livslängd. Rubbs kundtjänst fortsätter även efter att projektet har slutförts och överlämnats till dig, detta bidrar till långsiktig kundnöjdhet.

Thermohall® teknisk spesifikasjon

Undersök Rubbs patenterade Thermohall®-isoleringsbeklädningssystem, som erbjuder många kostnadseffektiva och miljövänliga fördelar. Thermohall®-textilier kan användas för att klä alla lager, byggnader och standard skyddsrum. Isolering kan levereras i tjocklekar från 50 till 200 mm för den mest kostnadsbesparande termiska lösningen.

Tykkelse U Verdi (Sl) W/m2K R Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Yttre lager
Brandsäker duk av kraftig PVC

Kärna
Kompakt isolering av icke-brännbar GLAVA Proff 34 glasull

Inre lager
Självrensande PVC-duk

Kontakta oss för ett gott affärsförslag


Design / Produktion / Konstruktion.

Koncernen har ettablerat produktionsanläggningar i Norge, Storbrittanien, USA och Polen. Koncernen startade 1966 och började att erbjuda och producera lagertällt 1968. Vi har en lång och stollt historia med att leverera inovativa kvalitetslösningar till ett stort antal företag över hela värden.

Dukhall med riktigt god kvalite.

Vi sätter standarden för pålitlig design, kvalitè, leverans, montering och service. Alla våra hallar är konstruerade efter de krav som ställs på den plats hallen ska monteras. Rubbhall AB erbjuder bra service och finns med dig under hallens hela livslängd.

 • 1.

  Dukhall ger dig större flexibilitet och möjlighet till anpassning.
 • 2.

  Hallarna har fritt spann för maximalt utnytjande av ytan.
 • 3.

  Snabb och effektiv montering.
 • 4.

  Ett gott alternativ till permanent byggnad.

Dukhall, ett flyttbart bygg med mycket god kvalitet

Våra serviceingenjörer och tekniker är experter på produktion av stål- och aluminiumramar till PVC-tygklädda, flexibla hallar. Vi har mer än fyrtio års erfarenhet i denna marknad. Rubb AS arbetar nära våra kunder under hela processen, från design och arbete med material, till konstruktion, grundarbeten på byggarbetsplatsen och vid uppförandet av hallen. Vi följer projektet tills kunden är nöjd.

Rubb producerar dukhallar av högsta kvalitet och alla våra hallar uppfyller gällande byggregler och byggnormer.

Rubb AS producerar dukhallar som är starka, hållbara, flexibla och flyttbara samt lätta att underhålla. Oavsett om du behöver en temporär eller permanent, flexibel hall, har våra hallar ett stort användningsområde och är alltid en kostnadseffektiv investering.Den ursprungliga Rubbhallen.10 års garanti.Kvalité i mer än 50 år.

Militära hangarer - Projekt

Se våra senaste projekt och händelser från Rubb Group.

Kontakta Rubbhall

Ta kontakt med din förfrågan. Vi är här för att säkerställa att ditt projekt levereras med hög kvalitet.


Kan jag placera en dukhall här?


Inga fält hittades.