Rubbhall – hallar som täcker dina behov

Vi har flexibla hallösningar som täcker dom allra flesta behov. Vi levererar allt från idrottshallar, lagerhallar, hallar till bulklagring och mycket mer.

Vi använder oss av marknadens bästa duk. Den kommer från den franska kvalitetsleverantören Serge Ferrari och har en förväntad hållbarhetstid på 30 år.
Den räknas som marknadens bästa duk.
Det som skiljer denna duk från andra är att Serge Ferrari – som den enda producenten på marknaden – sträcker garnet under produktionen före PVC-belägget läggs på.
Detta resulterar i att duken sträcker sig minimalt och håller sig stram även när vinden härjar som värst. Därför kommer man inte märka att det drar i tyget, eller andra tecken på att hallen inte håller, även i dom mest väderutsatta hamnområden.

Isolerade hallar

Vår patenterade Thermohall är ett unikt system för isolering av hallar.
Hallarna har ett innovativt och flexibelt isolationssystem som ger många miljövänliga fördelar. Utvecklingen av vårt Thermohall-system började för många år sedan. Målet var att skapa ett kostnadseffektivt, praktiskt och miljövänligt koncept för isolering av plasthallar.
Lösningen blev Thermohall – ett unikt system för isolering av hallar. Ett system som ger ett större energibesparande och är miljövänlig i produktion och drift. Med Thermohalls unika lösningar undviker man köldbryggor och kondensproblem. Isoleringen är av mineralull som är ett obrännbart material, detta kan var helt avgörande för att rädda de stora värden som finns i ditt företag vid ett brandtillbud.

Flexibla lösningar och lång erfarenhet

Alla våra dukhallar är flyttbara. Detta ger mycket god flexibilitet och gör att dom kan användas på olika ställen, allt eftersom ditt behovförändras.

Rubbhall har levererat dukhallar i många år. Med över 50 års erfarenhet bidrar vi med kunskap i alla led, helt från planeringsfasen till montering.

Koncernen startade på Rubbestadneset i Hordaland, Norge, 1965. Planen var att utveckla hallar som tål dom extrema väderförhållanden som råder på den norska västkusten. Och det har vi klarat. Våra hallar är kända för att stå emot allt slags väder, oavsett vart i världen man befinner sig. Det vet vi nu när hallar från oss finns i många länder i flera världsdelar och i väderutsatta miljöer.

Fördelarna med att välja Rubbhall:

 • 10 års garanti
 • Förväntad livslängd på över 30 år
 • Snabb montering
 • Snabb leverans
 • Fullständigt flyttbar
 • Passar för dom allra flesta grunder, inkluderat betong och asfalt
 • Minimalt med underhåll
 • Möjlighet för att både hyra eller köpa
 • Designad, producerad och monterad med hög fokus på säkerhet och kvalitet
 • Kraftigt PVC-lager med membranbeklädning som är brandtestad och godkänd
 • ljusgenomsläpplig beklädnad på standardbyggnader ger mycket och naturligt ljus inne, som främjar säkerhet och produktivitet
 • Montering, service och underhåll från vårt monteringsteam i PlamekDen ursprungliga Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer än 50 år.

Hej! Fråga oss om det är
något du undrar!

Kontakt

Har du frågor om hyra,
finansiering eller produkter?

Kontakta oss

post@rubb.no
+47 32 15 05 00