Militära tälthallar / hangarer

En serie flyttbara och flexibla hangarer för flyg och helikopter, militära lagerhallar och annan luftfart.

Våra militära tälthallar är en serie flyttbara och flexibla hangarer för flyg och helikopter, militära lagerhallar och annan luftfart. Alla våra militära byggnader är designade för att snabbt kunna monteras och demonteras – var som helst i världen.

Uppfyller stränga krav

Vi erbjuder ett urval av militära byggnader som är tillgängliga i olika storlekar med olika port-alternativ för att passa underhållsarbete på flyg, helikopter och bilar. Alla militära byggnader är packade i ISO-containers för global transport. Med Rubb-koncernens mångåriga erfarenhet har vi expertisen och lösningarna för att uppnå de stränga krav som ställs för försvars- och militärbyggnader.

Internationell aktör

I Storbritannien har Rubb bistått det brittiska luftförsvaret med lösningar för snabbt monterade militära flyghangarer de senaste 30 åren. Nu levererar Rubb lösningar för flyghangarer även till militären i Canada, USA och Förenade Arabemiraten, förutom till Norge. Alla våra luftfartshangarer är designade för krävande förhållanden i konfliktområden.

Enkel montering och lite underhåll

Våra tälthallar monteras snabbt och kräver lite underhållsarbete. Alla våra hallar är dessutom flyttbara. Detta ger full flexibilitet och gör att de kan användas på olika ställen, allt efter rådande behov.

Duken vi använder är producerad av Serge Ferrari. Den räknas som marknadens bästa duk, med en förväntad livslängd på över 30 år. Det som skiljer denna duk från andra är att Serge Ferrari – som den enda producenten på marknaden – sträcker garnet under produktionen före PVC-skiktet läggs på. Effekten av detta är att duken sträcker sig minimalt över tid och håller sig stram även när vinden härjar som värst.

Thermohall / isolerad hall.

Vår patenterade Thermohall™ är ett unikt system för isolering av tälthallar. Utvecklingen av vårt Thermohall-system startade för många år sedan. Målet var att skapa ett kostnadseffektivt, praktiskt och miljövänligt koncept för isolering av lagertält. Lösningen blev Thermohall™ – ett unikt system för isolering av hallar. Systemet ger en större energibesparing och är miljövänlig i produktion och drift samtidigt som den skyddar mot väder, vind och temperaturskillnader. Med vår unika Thermohall™ undviker man köldbryggor och kondensproblem och kan hålla hallen i önskad temperatur. Den hjälper även till att hålla ett behagligt klimat i flyghangarer i varma länder. Vår Thermohall™ är extremt energieffektiv, har kort monteringstid och bidrar till att behålla hallens flexibilitet.

Isoleringsmaterialet är glasull, ett material som inte brinner. Detta kan vara helt avgörande för att undvika en stor katastrof vid ett brandtillbud. Den är perfekt som lagerhall, produktionshall, verkstad, idrottshall, m.m.

I koncernen som Rubb ingår i har vi över 50 års erfarenhet, och är måna om att leverera kvalitet i alla led. Vi är med dig från start – helst från planeringsfasen till montering av din nya hall.

Med över 50 års erfarenhet erbjuder Rubb kunskap i alla led, helt från planering till montering.
Vi finns här för att hjälpa er med bra lösningar.

Kontakta oss idag, så finner vi en lösning som passar ditt behov.Den ursprungliga Rubbhallen.10 års garanti.Kvalité i mer än 50 år.

Inga fält hittades.